Holiday Sport

Holiday Sport is een Caravandealer gelegen aan Vordenseweg 1 in Unknown.

Meer informatie over Holiday Sport in Unknown

Vanaf maandag 23 oktober is Holiday Sport elke maandag geopend van 09:00 tot 17:00 uur. Bij Holiday Sport kunt u terecht voor een breed aanbod aan nieuwe en gebruikte caravans. Ze zijn dealer van de merken Dethleffs, Hobby en Fendt en kunnen u adviseren bij het kopen, inruilen, huren of bemiddelen van een caravan. Daarnaast hebben ze een goed uitgeruste werkplaats waar u terecht kunt voor onderhoud, reparaties, inbouw en schadeherstel. In de outdoor winkel kunt u terecht voor kampeer- en wandelaccessoires en kunt u zich laten adviseren door specialisten. Ook kunt u hier reisboeken en kaarten vinden om uw reis en vakantie goed voor te bereiden. Holiday Sport heeft een gekwalificeerd team met 35 jaar ervaring en wordt beoordeeld met een 9,2 door klanten. U kunt contact met hen opnemen voor vragen of advies. Verder bieden ze nieuws, agenda-items en blogs aan op hun website.

Wil je weten wat Holiday Sport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Holiday Sport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Holiday Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Holiday Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Holiday Sport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Holiday Sport

Bezoekers bekeken ook