Hotel de Achterhoek

Hotel de Achterhoek is een Hotel gelegen aan Huenderstraat 1 in Unknown.

Meer informatie over Hotel de Achterhoek in Unknown

Hotel De Achterhoek biedt verschillende kamers aan met gratis WiFi, een flatscreen-televisie, eigen douche en toilet en kluisjes. De kamers hebben verschillende thema's, zoals de Achterhoekse Bedstee en de Achterhoekse Suite. Voor het ontbijt kunnen gasten terecht bij lokale horecazaken of de wereldbakker. Daarnaast biedt het hotel een breng- en haalservice aan voor gasten die bijvoorbeeld met het openbaar vervoer reizen of wandelaars en fietsers die opgehaald willen worden van een bepaalde locatie. Het hotel is onbemand, maar gasten kunnen gebruik maken van de koffie- en frisdrankautomaat in de lounge. Er zijn ook mogelijkheden om in het dorp te eten en te borrelen. Gasten kunnen diverse positieve reviews lezen over het verblijf in het hotel.

Wil je weten wat Hotel de Achterhoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel de Achterhoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel de Achterhoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel de Achterhoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Hotel de Achterhoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel de Achterhoek

Bezoekers bekeken ook