Hotel De Lochemse Berg

Hotel De Lochemse Berg is een Hotel gelegen aan Lochemseweg 42 in Unknown.

Meer informatie over Hotel De Lochemse Berg in Unknown

Kom en geniet van gezelligheid, eten en drinken in een prachtige omgeving die speelt met je zintuigen. Verblijf in een huis dat is ingericht met warme materialen en een eigentijdse luxe uitstraling. Geniet van de intieme zitjes en prachtige kunst, terwijl je toch de natuur van buiten ervaart door de grote ramen. In de zomer kun je ontspannen op het zonnige terras en genieten van een vogelconcert. Het restaurant serveert eerlijke en culinaire gerechten, waarbij gebruik wordt gemaakt van de moestuin en lokale ingrediënten. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zaterdag en biedt de mogelijkheid om te reserveren voor het diner of gewoon langs te komen voor een borrel of kopje koffie. Elke week is er een nieuw gerecht op de kaart, zodat je regelmatig bij ons kunt eten.

Wil je weten wat Hotel De Lochemse Berg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel De Lochemse Berg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel De Lochemse Berg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel De Lochemse Berg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Hotel De Lochemse Berg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel De Lochemse Berg

Bezoekers bekeken ook