House of Tweeds

House of Tweeds is een Kledingwinkel gelegen aan Hoofdstraat 36c in Unknown.

Meer informatie over House of Tweeds in Unknown

House of Tweeds in Gorssel is een kledingzaak met topmerken voor dames en heren. Ze geloven in aandacht voor hun klanten en bieden persoonlijke service. De herenmode bevat tijdloze kledingstukken van goede kwaliteit, terwijl de damesmode geïnspireerd wordt door nieuwe invloeden. House of Tweeds biedt ook maat hemden van Van Laack aan. Het bedrijf is opgericht in 2000 door Erik en Annemieke Willems en ze streven naar uitmuntende klantenservice. Ze houden hun klanten op de hoogte via een nieuwsbrief en hebben openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag. Het contactgegevens van House of Tweeds zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat House of Tweeds verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van House of Tweeds of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij House of Tweeds? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je House of Tweeds het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar House of Tweeds reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. House of Tweeds

Bezoekers bekeken ook