Huis Verwolde

Huis Verwolde is een Museum gelegen aan Jonker Emilelaan 4 in Unknown.

Meer informatie over Huis Verwolde in Unknown

Huis Verwolde is een adelijk huis in de Achterhoek dat twee eeuwen lang bewoond is geweest door één familie. Het huis is volledig ingericht en bevat onder andere personeelsvertrekken en een kinderkamer. Van 1 april tot 31 oktober is het huis geopend voor bezichtigingen op woensdag, donderdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 16.00 uur. Er worden meerdere rondleidingen per dag aangeboden. Daarnaast zijn er ook verschillende activiteiten en excursies, zoals de knapzakroute in de herfstvakantie waarbij je na afloop poffertjes kunt verdienen. Ook is er een natuurexpeditie en een winterrondleiding waarbij je ook normaal gesloten vertrekken kunt bekijken. Huis Verwolde is centraal gelegen op landgoed Verwolde en wordt omgeven door weilanden, bos en lanen. Op de website kun je meer lezen over de geschiedenis, bewoners en omgeving van het kasteel. Het huis is ook zeer geschikt om met kinderen te bezoeken, er zijn speciale activiteiten en je kunt er zelfs je kinderfeestje vieren. Daarnaast is het ook mogelijk om op Huis Verwolde te trouwen of andere evenementen te vieren. Donateurs kunnen bijdragen aan het behoud van de leefbare omgeving rondom het huis en kunnen zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.

Wil je weten wat Huis Verwolde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huis Verwolde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huis Verwolde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huis Verwolde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Huis Verwolde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huis Verwolde

Bezoekers bekeken ook