Huisarts De Reus

Huisarts De Reus is een Huisarts gelegen aan Jolinkweg 2 in Unknown.

Meer informatie over Huisarts De Reus in Unknown

Op woensdag 18 oktober worden de griepprikken gezet. Mensen die in aanmerking komen voor een griepprik hebben een uitnodiging per post ontvangen. De griepprik beschermt tegen het griepvirus en zorgt ervoor dat de griep minder ernstig is. Na de prik maakt het lichaam afweerstoffen aan tegen griepvirussen. Er kunnen bijwerkingen optreden, zoals een gevoelige arm of pijnlijke en rode plek op de priklocatie. Na de griepprik kan men zich een paar dagen wat minder goed voelen, maar dit is geen griep. Meer informatie is te vinden op de websites van het RIVM en Thuisarts, en men kan contact opnemen met de huisartsenpraktijk. Daarnaast hebben patiënten tussen de 63 en 66 jaar een uitnodiging ontvangen voor de pneumokokken vaccinatie. Deze vaccinatie vermindert de kans op ziekte door pneumokokken en op longontsteking. De bijwerkingen zijn vergelijkbaar met die van de griepprik. Meer informatie is te vinden op de website van het RIVM en men kan contact opnemen met de huisartsenpraktijk. Mensen van 60 jaar en ouder ontvangen een uitnodigingsbrief voor de coronaprik van het RIVM. Mensen die jaarlijks een griepprik krijgen, zorgmedewerkers en zwangeren ontvangen geen uitnodiging, maar zij kunnen vanaf half oktober zelf een afspraak maken bij de GGD. De coronavaccinatie wordt niet via de huisarts gegeven. Niet mobiele thuiswonenden kunnen een aanvraag indienen om.

Wil je weten wat Huisarts De Reus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisarts De Reus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisarts De Reus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisarts De Reus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Huisarts De Reus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisarts De Reus

Bezoekers bekeken ook