Huisartsenpraktijk Roelofsen & Peterse

Huisartsenpraktijk Roelofsen & Peterse is een Huisarts gelegen aan Zwiepseweg 109 in Unknown.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Roelofsen & Peterse in Unknown

Momenteel krijgen we veel vragen over het vaccineren tegen Corona, maar we hebben hier geen zeggenschap over en kunnen hier dus niets in betekenen. Voor vragen over de coronaprik kunt u contact opnemen met 1400 of kijken op www.mijnvraagovercorona.nl. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat alle huisartspraktijken in de kern Lochem gesloten zijn voor nieuwe patiënten vanwege hun maximale capaciteit. Er wordt gezocht naar een lange termijn oplossing, maar tot die tijd geldt deze noodregeling. Verder kunt u in de praktijk terecht voor bloedafname, waarbij de assistentes dit verzorgen en Gelre ziekenhuizen zorgt voor transport en logistiek. Er moet wel een afspraak worden gemaakt, telefonisch of aan de balie. Ook wordt er melding gemaakt van een aankomend huisarts in opleiding en de mogelijkheid om een account aan te maken via het patiëntportaal waarin u herhaalrecepten kunt aanvragen en een medische vraag kunt stellen. Tot slot wordt er gesproken over de uitdeelde ZorgMap tijdens de griepprikken, waarin u uw wensen kunt kenbaar maken over uw medische behandelingen.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Roelofsen & Peterse verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Roelofsen & Peterse of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Roelofsen & Peterse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Roelofsen & Peterse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Roelofsen & Peterse reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Roelofsen & Peterse

Bezoekers bekeken ook