Hygge Interieurs

Hygge Interieurs is een Interieurinrichter gelegen aan Koedijk 142 in Unknown.

Meer informatie over Hygge Interieurs in Unknown

Als je huis en tuin niet meer bij je levensfase passen, kan het lastig zijn om de juiste keuzes te maken. José van Schie, een kleurrijke schakel met een groot oplossend vermogen, kan je hierbij helpen. Samen met haar kun je vertrouwen en plezier terugvinden in het proces, zodat je een warm thuis creëert waarin je je verbonden voelt. José heeft al veel ervaring en heeft onder andere Henk en Liesbeth geholpen met het samenbrengen van hun wensen en ideeën in een concreet plan. Ze biedt interieuradvies en tuinontwerp aan en ziet het interieur en de tuin als de basis voor onze gezondheid en welzijn. Als je thuis helemaal in je element bent, kun je volop ontspannen en dat maakt je gelukkiger en gezonder. Dus als je op zoek bent naar hulp bij het creëren van een warm en geborgen interieur en tuin, is José van Schie de juiste persoon om contact mee op te nemen.

Wil je weten wat Hygge Interieurs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hygge Interieurs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hygge Interieurs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hygge Interieurs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Hygge Interieurs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hygge Interieurs

Bezoekers bekeken ook