IFRABouw

IFRABouw is een Bouwbedrijf gelegen aan in Unknown.

Meer informatie over IFRABouw in Unknown

Ifrabouw is een jong regionaal bedrijf dat gespecialiseerd is in verbouw en onderhoud. Ze hebben ruime ervaring in de markt en bieden hun diensten aan voor zowel woningen als bedrijfspanden en buitenverblijven. Ifrabouw werkt nauw samen met onderaannemers om aan uw wensen te voldoen, bijvoorbeeld bij het bouwen van een aanbouw. Ze kunnen het hele proces regelen, van ontwerp tot oplevering. Daarnaast bieden ze ook EPA (energie prestatie adviesen) aan om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor een beter geïsoleerde woning en het verminderen van uw verbruikskosten. Ifrabouw gaat graag uitdagingen aan en zegt niet snel nee tegen een project. Ze bieden ook diensten aan op het gebied van renovatie en onderhoud. Voor meer informatie kunt u contact met hen opnemen via hun website of social media.

Wil je weten wat IFRABouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IFRABouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IFRABouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IFRABouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar IFRABouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IFRABouw

Bezoekers bekeken ook