IJssalon Lochem

IJssalon Lochem is een IJssalon gelegen aan Nieuwstad 1 in Unknown.

Meer informatie over IJssalon Lochem in Unknown

Bij IJssalon Lochem geloven ze dat iedereen een moment verdient om puur te genieten, met respect voor mens en natuur. Ze maken gebruik van de puurste en lekkerste ingrediënten voor hun ambachtelijke biologische producten. Het ijs wordt handbereid in hun eigen "IJslab" en gemaakt met volle biologische melk van een boerderij vlakbij. Er worden geen schadelijke E-nummers gebruikt. Iedere dag maakt de ijsbereider vers ambachtelijk ijs speciaal voor de klanten. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 13:00u tot 17:00u. Op zondag en maandag is de salon gesloten. Let op, de tijden kunnen afwijken vanwege het weer. De salon is gevestigd aan Nieuwstad 1 in Lochem. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer 0573 - 785 456 of e-mail info@ijssalonlochem.nl.

Wil je weten wat IJssalon Lochem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IJssalon Lochem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IJssalon Lochem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJssalon Lochem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar IJssalon Lochem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IJssalon Lochem

Bezoekers bekeken ook