Ilse's Kapsalon

Ilse's Kapsalon is een Kapper gelegen aan Larixweg 14 in Unknown.

Meer informatie over Ilse's Kapsalon in Unknown

Ik werk alleen in mijn kleine kapsalon en nagelstudio aan huis, waar ik alle tijd neem voor mijn klanten. Ik zorg voor een persoonlijke en gezellige sfeer, zodat u zich direct thuis voelt. Ik geef graag advies voor een nieuw kapsel of een andere kleur en luister goed naar uw wensen. Ik werk alleen met de beste producten van LÁNZA en KIS, die het haar diep van binnen herstellen, verzegelen en beschermen. Ik heb sinds 1986 ervaring in het kappersvak en heb besloten om kleinschaliger te gaan werken, zodat ik meer tijd en persoonlijke aandacht aan mijn klanten kan geven. Ik ben volledig gediplomeerd en gecertificeerd en volg regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en trends. Voor meer informatie over mijn nagelstudio kunt u terecht op de website. Ik hoop u snel te kunnen begroeten bij Ilse's Kapsalon! U kunt een afspraak maken via e-mail of telefonisch.

Wil je weten wat Ilse's Kapsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ilse's Kapsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ilse's Kapsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ilse's Kapsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Ilse's Kapsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ilse’s Kapsalon

Bezoekers bekeken ook