Image Hairline

Image Hairline is een Kapper gelegen aan Zutphenseweg 17a in Unknown.

Meer informatie over Image Hairline in Unknown

Image Hairline is een bekende kapsalon in Lochem en omgeving, die bekend staat om hun vakmanschap, perfectie en klantvriendelijkheid. Ze gebruiken alleen de beste haarverzorgingsproducten en blijven op de hoogte van de nieuwste trends door regelmatig cursussen en presentaties te volgen. Klanten zijn zeer tevreden en waarderen het professionele advies dat ze krijgen. Evelien Rikkengaa is al ruim 24 jaar de trotse eigenaar van Image Hairline en werkt nog steeds met veel plezier samen met haar collega Bianca. De kapsalon staat niet stil en volgt altijd de nieuwste trends op het gebied van haar en nagels. Er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar voor de salon.

Wil je weten wat Image Hairline verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Image Hairline of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Image Hairline? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Image Hairline het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Image Hairline reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Image Hairline

Bezoekers bekeken ook