Invooryoga

Invooryoga is een Yogastudio gelegen aan Hoofdstraat 27 in Unknown.

Meer informatie over Invooryoga in Unknown

Ben je nieuwsgierig naar wat yoga voor jou kan betekenen? Maak dan kennis met Hatha Yoga. Hatha Yoga zoekt het evenwicht tussen inspannen en ontspannen door middel van lichamelijke oefeningen. De les bestaat uit verschillende houdingen, waarbij concentratie en ademhaling centraal staan. Het is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd en conditie, en ervaring is niet nodig. Je oefent binnen je eigen mogelijkheden en grenzen. Hatha Yoga is een bewegingsleer en een sport waarbij alle spieren in het lichaam worden gebruikt. Het helpt je bewust te worden van je lichaam, emoties en grenzen. Kortom, Hatha Yoga is aandacht voor jezelf, je lichaam en je ademhaling. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Karin Hibma via invooryoga@kpnmail.nl.

Wil je weten wat Invooryoga verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Invooryoga of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Invooryoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Invooryoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Invooryoga reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Invooryoga

Bezoekers bekeken ook