John Bardale Gorssel

John Bardale Gorssel is een Kledingwinkel gelegen aan Hoofdstraat 47E in Unknown.

Meer informatie over John Bardale Gorssel in Unknown

In Gorssel is er een winkel genaamd John Bardale die schitterende meubel- en kledingcollecties voor dames en heren heeft. Naast kleding hebben ze ook een prachtige meubelshowroom. De winkel is gevestigd aan Hoofdstraat 47e en is geopend van dinsdag tot en met zondag. Het team van John Bardale staat klaar om klanten gastvrij te ontvangen met verse thee of koffie in de gezellige Engelse huiskamer. Daarnaast bieden ze ook een nieuwsbrief aan waar geïnteresseerden zich voor kunnen inschrijven om als eerste op de hoogte te zijn van acties en nieuwe collecties.

Wil je weten wat John Bardale Gorssel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van John Bardale Gorssel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij John Bardale Gorssel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je John Bardale Gorssel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar John Bardale Gorssel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. John Bardale Gorssel

Bezoekers bekeken ook