Judoschool Pot

Judoschool Pot is een Judoschool gelegen aan Molenweg 53 in Unknown.

Meer informatie over Judoschool Pot in Unknown

Judoschool Pot is een judo- en BJJ-school in Zutphen, Brummen, Dieren, Gorssel en Eerbeek. Ze bieden lessen aan voor mensen van alle niveaus en leeftijden. Elke deelnemer en groep wordt op een specifieke manier benaderd en er wordt veel aandacht en waardering gegeven aan elk lid. De school heeft een professionele achtergrond in het onderwijs en heeft een open en naar buiten gerichte organisatie. Een groot voordeel is dat ze op meerdere locaties lesgeven voor dezelfde prijs. Ze streven ernaar het maximale uit zichzelf en de leden te halen, zowel op recreatief als wedstrijdniveau. Ze organiseren clubkampioenschappen, nemen deel aan toernooien en bezoeken professionele sportevenementen. In de zomer organiseren ze ook een judokamp.

Wil je weten wat Judoschool Pot verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Judoschool Pot of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Judoschool Pot? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Judoschool Pot het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Judoschool Pot reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Judoschool Pot

Bezoekers bekeken ook