Kapsalon Gea

Kapsalon Gea is een Kapper gelegen aan Lochemseweg 136a in Unknown.

Meer informatie over Kapsalon Gea in Unknown

Kapsalon Gea is een allround kapsalon gelegen in Harfsen, aan de rand van de Gelderse Achterhoek. Met een team van 7 professionele hairstylisten biedt de kapsalon een warme en gezellige sfeer waar altijd tijd is voor een goed gesprek tijdens de haarverzorging. Kapsalon Gea biedt alle diensten die men van een moderne kapsalon mag verwachten, zoals knippen, kleuren, advies over haarverzorging en informatie over de nieuwste trends. Het hele gezin is welkom, inclusief kinderen die kunnen spelen in de speciale speelhoek. Daarnaast is er ook gedacht aan de inwendige mens, met frisdrank voor de kinderen en koffie, cappuccino en thee voor volwassenen. Het team van hairstylisten werkt al lang samen en zorgt voor een prima sfeer in de kapsalon. Voor een afspraak kan men bellen of online boeken via de website, waar ook de favoriete hairstylist gekozen kan worden. Kapsalon Gea werkt met kwaliteitsproducten en de hairstylisten worden voortdurend opgeleid om met de nieuwste trends in haarmode te kunnen werken. Parkeren is gemakkelijk voor de deur of op het nabijgelegen dorpsplein. De openingstijden van de kapsalon zijn op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8:30 tot 12:30 en van 13:30 tot 17:30, op vrijdag zelfs tot 20:00, en op zaterdag van 8:00 tot 12:00.

Wil je weten wat Kapsalon Gea verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Gea of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Gea? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Gea het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Kapsalon Gea reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Gea

Bezoekers bekeken ook