Karting Eefde & Outdoor Sport

Karting Eefde & Outdoor Sport is een Kartbaan gelegen aan Elzerdijk 44 in Unknown.

Meer informatie over Karting Eefde & Outdoor Sport in Unknown

Adventure Eefde is een plek waar outdoor en snelheid liefhebbers terecht kunnen voor een leuke en actieve dag. In het indoor- en outdoorpark kunnen bezoekers karten, klimmen en klettersteigen. Of je nu ervaren bent of voor het eerst komt, bij Adventure Eefde is er voor ieder wat wils. Na de activiteiten kunnen gasten ontspannen in de grote kantine of op het buitenterras. Het is een complete dag uit in de Achterhoek. Daarnaast is er de mogelijkheid om te karten op de outdoor kartbaan en te strijden tegen vrienden, familie of collega's. Voor degenen die liever de hoogte in gaan, is er het klimpark met boomklimmen, tokkelen en ziplinen. Een nieuw hoogtepunt is de natuurgetrouwe klimrots met Klettersteigroutes, speciaal ontworpen door Adventure Eefde. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en familiefeesten. Klimmen en karten kunnen gecombineerd worden, evenals karten, klettersteigen en klimmen. Als het gewenste arrangement er niet tussen staat, is het mogelijk om contact op te nemen met Adventure Eefde.

Wil je weten wat Karting Eefde & Outdoor Sport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Karting Eefde & Outdoor Sport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Karting Eefde & Outdoor Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Karting Eefde & Outdoor Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Karting Eefde & Outdoor Sport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Karting Eefde & Outdoor Sport

Bezoekers bekeken ook