Kela it

Kela it is een IT-consultancy gelegen aan Zwiepseweg 67 in Unknown.

Meer informatie over Kela it in Unknown

Kela IT is een ICT-partner die gespecialiseerd is in het leveren van hardware, het geven van advies en het bieden van maatwerkoplossingen voor het kleinbedrijf en particulieren. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder het leveren en onderhouden van software en hardware, VoIP en hosting services, webdesign, in- en export van producten zoals zaklampen en auto multimedia, belettering voor reclame op auto's en winkelramen, textielbedrukking met bedrijfslogo's of reclameteksten, promotie- en reclamemateriaal zoals muismatjes en kopjes, kunststof klanten- en kortingskaarten, 3D-printers en filament, en maatwerk en standaard hexacopters. Kela IT is actief sinds 2012 en heeft een eigen ontwerp- en printservice voor 3D-printen. Het bedrijf is ook officieel dealer van DJI-drones, zowel voor professioneel gebruik als consumentenproducten.

Wil je weten wat Kela it verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kela it of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kela it? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kela it het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Kela it reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kela it

Bezoekers bekeken ook