Keurslagerij Van de Pol

Keurslagerij Van de Pol is een Slagerij gelegen aan Deventerweg 33 in Unknown.

Meer informatie over Keurslagerij Van de Pol in Unknown

Keurslager Van de Pol in Laren is een trots familiebedrijf dat werkt met het beste vlees van eigen slacht. Op hun website geven ze een indruk van hun specialiteiten en laten ze de aanbieding van de week zien. Ze hebben een ruim aanbod aan vleesproducten en bedenken graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Ze delen hun inspiratie graag via hun magazine Proef en recepten op de website. De Keurslagerij is hun trots en ze gebruiken altijd verse ingrediënten om ambachtelijke producten zoals vleeswaren, worst, maaltijden en broodjes te bereiden. Ze hebben ook cadeaukaarten die je kunt kopen en verzilveren bij elke Keurslager in Nederland. Op de website vind je ook het recept van de week, zoals gestoofde runderlapjes met speculaaskruiden, vijgen en zilveruitjes.

Wil je weten wat Keurslagerij Van de Pol verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keurslagerij Van de Pol of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keurslagerij Van de Pol? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keurslagerij Van de Pol het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Keurslagerij Van de Pol reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keurslagerij Van de Pol

Bezoekers bekeken ook