kiffenkunst

kiffenkunst is een Winkel voor tweedehands meubels gelegen aan Albert Hahnweg 193 in Unknown.

Meer informatie over kiffenkunst in Unknown

KiffenKunst is een bedrijf dat een passie heeft voor kunst en vintage meubels. Andrea, de eigenaar, heeft haar hele leven al een passie voor kunst, vooral schilderen. De afgelopen vijftien jaar heeft ze deze passie omgezet in het maken van handgeschilderde cadeaus, zoals spaarpotten, kinderstoeltjes, speelgoedkisten en vogelhuisjes. Daarnaast houdt ze samen met haar partner, Remco, van vintage meubels die ze opknappen en waarvan ze het hout onderhouden. Als je geïnteresseerd bent in kunst, kun je contact opnemen met Andrea en voor meubels kun je contact opnemen met Remco. Je kunt KiffenKunst ook volgen op Facebook, Instagram en Marktplaats.

Wil je weten wat kiffenkunst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van kiffenkunst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij kiffenkunst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je kiffenkunst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar kiffenkunst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. kiffenkunst

Bezoekers bekeken ook