Kinderopvang Eigen-Wijs

Kinderopvang Eigen-Wijs is een Kinderopvang gelegen aan Leichelweg 26 in Unknown.

Meer informatie over Kinderopvang Eigen-Wijs in Unknown

Bij kinderopvang Eigen-Wijs in Lochem is het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen. Ze hebben één verticale groep waar maximaal 16 kinderen worden opgevangen in de leeftijd van 0-4 jaar. Er zijn 2 of 3 pedagogisch medewerkers die zich houden aan de regels voor de beroepskracht-kindratio. De binnenruimte is prachtig en biedt de mogelijkheid om samen te spelen, knutselen of bijvoorbeeld samen op de bank te zitten met een boek. Er zijn ook 3 ruime slaapkamers voor rustmomenten. Buitenspelen is net zo belangrijk, dus de buitenspeelruimte is volledig ingericht om het kinderen naar hun zin te maken. Het team van leidsters is zorgvuldig geselecteerd op specifieke eigenschappen die de kinderopvang uniek maken. Ze creëren een warme en sfeervolle omgeving waarin elk kind individuele aandacht krijgt. Communicatie met ouders is ook belangrijk en alles is bespreekbaar. Kinderopvang Eigen-Wijs gelooft dat het gevoel van welkom zijn het verschil maakt en werkt met flexibele contracten. Het team van leidsters heet kinderen oprecht welkom en neemt de tijd om met hen te praten en te vertellen wat er die dag is gebeurd. De locaties van Kinderopvang Eigen-Wijs zijn in Lochem en Almen en ze zijn te bereiken via telefoonnummer 0573-215060 of info@kdveigen-wijs.nl.

Wil je weten wat Kinderopvang Eigen-Wijs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang Eigen-Wijs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Eigen-Wijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Eigen-Wijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Kinderopvang Eigen-Wijs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang Eigen-Wijs

Bezoekers bekeken ook