Kinderopvang "'t Bengelbos"

Kinderopvang "'t Bengelbos" is een Hoofdkantoor gelegen aan Bosweg 2 in Unknown.

Meer informatie over Kinderopvang "'t Bengelbos" in Unknown

Bij 't Bengelbos bieden ze gezellige en actieve opvang voor kinderen van 0-12 jaar. Bij slecht weer blijven ze binnen en hebben ze genoeg speelgoed en activiteiten om de kinderen bezig te houden, zoals Lego, Duplo, boeken, knutselen, tekenen en auto's. Daarnaast doen ze ook gezamenlijke activiteiten zoals koekjes bakken en spelletjes spelen. Elk kind wordt individueel benaderd en ze bieden ook opvang tijdens de schoolvakanties. 's Morgens staat de ontbijtafel gedekt en ze wonen op loopafstand van de Barchschôle, dus ze kunnen de kinderen brengen en halen. De opvang is in een huiselijke sfeer en er is nog geen nieuws op dit moment. Je kunt contact met ze opnemen via kinderopvangbarchem@gmail.com.

Wil je weten wat Kinderopvang "'t Bengelbos" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang "'t Bengelbos" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang "'t Bengelbos"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang "'t Bengelbos" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Kinderopvang "'t Bengelbos" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang “’t Bengelbos”

Bezoekers bekeken ook