Kinderopvang Yuki & Ko

Kinderopvang Yuki & Ko is een Kinderopvang gelegen aan Hoeflingweg 22 in Unknown.

Meer informatie over Kinderopvang Yuki & Ko in Unknown

Yuki & Ko is een kleinschalige organisatie die kinderopvang van hoge kwaliteit biedt. Ze streven ernaar om een huiselijke omgeving te creëren waarin kinderen en ouders zich veilig en vertrouwd voelen. Het belang van het kind staat voorop en er wordt gezorgd voor geborgenheid, veiligheid en gezelligheid. Daarnaast is er een uitdagende en moderne speel- en leeromgeving voor elke fase van de ontwikkeling van het kind. Er is ook een open en heldere communicatie tussen de ouders en de organisatie. Bovendien zijn er geen extra kosten voor luiers, verzorgingsproducten, maaltijden, tussendoortjes, activiteiten en uitstapjes. Er is een ruime buitenspeelplaats en samenwerking met deskundigen zoals het consultatiebureau, logopedisten, voedingsdeskundigen, kinderfysiotherapeut en basisscholen. Als je interesse hebt, kun je contact opnemen om een persoonlijk gesprek te hebben of een kijkje te nemen. De openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 7.30 uur tot 18.00 uur.

Wil je weten wat Kinderopvang Yuki & Ko verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang Yuki & Ko of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Yuki & Ko? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Yuki & Ko het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Kinderopvang Yuki & Ko reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang Yuki & Ko

Bezoekers bekeken ook