Kinderyogatuin Zwiep Lochem

Kinderyogatuin Zwiep Lochem is een Yogastudio gelegen aan Zwiepseweg 158 in Unknown.

Meer informatie over Kinderyogatuin Zwiep Lochem in Unknown

Kinderyogatuin Zwiep is een plek waar kinderen van 0 tot 12 jaar kunnen spelen, ontdekken, bewegen en ontspannen. Yoga en mindfulness helpen kinderen hun natuurlijke verwondering te stimuleren en rust te vinden in zichzelf. Voor jongeren van 12 tot 18 jaar biedt de Kinderyogatuin een moment in de week waarbij ze met zichzelf bezig kunnen zijn, bewegen op een ontspannen manier en meer rust in hun hoofd en lijf kunnen ervaren. Yoga en mindfulness geven hen meer kracht, energie en zelfvertrouwen. Ook volwassenen kunnen bij de Kinderyogatuin terecht voor een moment van rust en balans, bijvoorbeeld met Mind Walk, waarbij bewust wandelen gecombineerd wordt met yoga, mindfulness en meditatie.

Wil je weten wat Kinderyogatuin Zwiep Lochem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderyogatuin Zwiep Lochem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderyogatuin Zwiep Lochem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderyogatuin Zwiep Lochem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Kinderyogatuin Zwiep Lochem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderyogatuin Zwiep Lochem

Bezoekers bekeken ook