Knap Instituut

Knap Instituut is een Schoonheidsspecialist gelegen aan Markt 15 in Unknown.

Meer informatie over Knap Instituut in Unknown

Bij het KNAP Instituut, een schoonheidssalon gelegen aan Markt 15 in Lochem, kun je terecht voor verschillende behandelingen. Ze bieden onder andere behandelingen voor wimpers, wenkbrauwen, waxen, voetbehandelingen en huidverbetering. Daarnaast verkopen ze ook producten zoals de MARC INBANE Exfoliating Mitt en verschillende Image Skincare Prevention+ moisturizers met SPF. Voor meer informatie kun je terecht op hun website. Het KNAP Instituut is gevestigd op Markt 15 in Lochem en hun contactgegevens zijn info@knap-instituut.nl, 06 24 78 49 10 en 06 36 33 73 48.

Wil je weten wat Knap Instituut verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Knap Instituut of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Knap Instituut? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Knap Instituut het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Knap Instituut reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Knap Instituut

Bezoekers bekeken ook