Knipkunst by Annemarie

Knipkunst by Annemarie is een Kapper gelegen aan Nijverheidsstraat 11 in Unknown.

Meer informatie over Knipkunst by Annemarie in Unknown

In het gezellige dorp Gorssel bevindt zich de kapsalon Knipkunst by Annemarie. Samen met Glam by Jasmijn delen ze een pand en hebben ze een goede samenwerking. In de salon streven ze naar een huiselijke en gezellige sfeer, waar iedereen welkom is. Ze werken met een online afsprakensysteem, maar je kunt ook telefonisch een afspraak maken. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het knippen van krullen met de CG methode en het zetten van tape extensions. Deze extensions beschadigen het eigen haar niet en zijn gemaakt van 100% remy human hair. Ze bieden ook invisible tape extensions van hogere kwaliteit aan. De kapsalon is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Wil je weten wat Knipkunst by Annemarie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Knipkunst by Annemarie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Knipkunst by Annemarie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Knipkunst by Annemarie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Knipkunst by Annemarie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Knipkunst by Annemarie

Bezoekers bekeken ook