Koeleman Barchem

Koeleman Barchem is een Winkel gelegen aan Borculoseweg 3 in Unknown.

Meer informatie over Koeleman Barchem in Unknown

Koeleman Barchem is een bedrijf dat een breed assortiment aanbiedt, waaronder doe-het-zelf producten, elektrisch gereedschap, fietsen, witgoed, tuinmachines en nog veel meer. Ze verkopen deze producten en bieden ook verhuur aan. Daarnaast is Koeleman ook de ideale partner voor bedrijven, omdat ze niet alleen diverse handgereedschappen leveren, maar ook zorgen voor onderhoud, reparaties en NEN 3140 keuringen. Deze keuringen zijn verplicht voor bedrijven met werknemers in dienst en Koeleman is flexibel in het uitvoeren ervan. Ze bieden ook de verhuur van machines en gereedschappen aan, wat voordeliger kan zijn voor bedrijven die tijdelijk een machine nodig hebben. Daarnaast is Koeleman het VVV-agentschap voor Barchem, waar toeristen terecht kunnen voor informatie over fiets- en wandelroutes, activiteiten en lokale horeca en bed & breakfast mogelijkheden.

Wil je weten wat Koeleman Barchem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Koeleman Barchem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Koeleman Barchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koeleman Barchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Koeleman Barchem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Koeleman Barchem

Bezoekers bekeken ook