Kok schoorsteenvegers

Kok schoorsteenvegers is een Schoorsteenveger gelegen aan Pr. Marijkelaan 6 in Unknown.

Meer informatie over Kok schoorsteenvegers in Unknown

KOK schoorsteenvegers in Lochem is op dit moment erg druk en kan niet iedereen helpen. Ze kunnen alleen nieuwe klanten aannemen in de regio Lochem. Helaas bieden ze geen herinneringsservice meer voor het jaarlijks vegen van de schoorsteen, vanwege de toegenomen vraag en het personeelstekort. KOK is gespecialiseerd in schoorsteenvegen en maakt gebruik van nieuwe technieken die beter zijn voor het milieu. Ze vegen de schoorsteen normaal gesproken van bovenaf, maar kunnen ook mechanisch vegen van onderuit met behulp van de Rotech veegborstel. Het is belangrijk om een professionele schoorsteenveger in te schakelen die is opgeleid bij de ASPB. Bij elke veegbeurt krijgt u een veegbewijs. Als u op zoek bent naar een vaste schoorsteenveger in de regio Lochem, kunt u het formulier invullen of een WhatsApp-bericht sturen naar het genoemde nummer. Het werkgebied omvat onder andere Lochem, Zutphen, Deventer en Bathmen.

Wil je weten wat Kok schoorsteenvegers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kok schoorsteenvegers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kok schoorsteenvegers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kok schoorsteenvegers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Kok schoorsteenvegers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kok schoorsteenvegers

Bezoekers bekeken ook