Kreunen Bouw Lochem B.V.

Kreunen Bouw Lochem B.V. is een Aannemer gelegen aan Hanzeweg 11-13 in Unknown.

Meer informatie over Kreunen Bouw Lochem B.V. in Unknown

Bouwen is een prachtig proces waarbij je een omgeving creëert waar mensen prettig kunnen wonen, leven of werken. Bij Kreunen Bouw staat een soepel bouwproces en een duurzaam resultaat centraal, of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie, verduurzaming of onderhoud van woningen of gebouwen. Naast diverse nieuwbouwprojecten is Kreunen Bouw ook gespecialiseerd in verbouwingen, verduurzaming en onderhoud. Zo hebben zij opdracht gekregen om een nieuwe zorglocatie in Arnhem te realiseren en bouwen zij twee zorglocaties in Tilburg voor Dagelijks Leven. Daarnaast zijn er ook andere projecten gaande, zoals de bouw van een zorglocatie in Almelo voor mensen met dementie en de renovatie van Villa Haitsma Mulierlaan in Lochem. Kortom, Kreunen Bouw is een veelzijdig bouwbedrijf dat zowel nieuwbouw als verbouwingsprojecten aanpakt en zich richt op zowel woning- als utiliteitsbouw.

Wil je weten wat Kreunen Bouw Lochem B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kreunen Bouw Lochem B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kreunen Bouw Lochem B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kreunen Bouw Lochem B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Kreunen Bouw Lochem B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kreunen Bouw Lochem B.V.

Bezoekers bekeken ook