Leo's Look

Leo's Look is een Kapper gelegen aan Deventerweg 6 in Unknown.

Meer informatie over Leo's Look in Unknown

Salon Leo's Look is een sfeervolle en toegankelijke kapsalon in Laren Gelderland. In de salon werken gediplomeerde en goed getrainde kapsters die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van haarstyling en visagie. Eigenaresse Leontine is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag. Britt, Veronique, Eline en Indy zijn de andere kapsters en werken op verschillende dagen, waaronder dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. De salon is alleen geopend op afspraak. Voor een stralend en stijlvol resultaat ben je bij Salon Leo's Look aan het juiste adres.

Wil je weten wat Leo's Look verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Leo's Look of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Leo's Look? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leo's Look het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Leo's Look reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Leo’s Look

Bezoekers bekeken ook