Leussinkbad

Leussinkbad is een Buitenzwembad gelegen aan Holterweg 45 in Unknown.

Meer informatie over Leussinkbad in Unknown

Het Leussinkbad in Laren is een prachtig openluchtbad gelegen in een groene omgeving. Je kunt er zwemmen, spelen, sporten en genieten van de zon op de grote ligweide. Er is ook een peuterbad voor de kleintjes en glijbanen voor de grotere kinderen. Het bad zal in seizoen 2024 openen op zondag 5 mei, afhankelijk van het weer. Verder zijn er verschillende evenementen zoals de 3-urenrace en het zeemeerminzwemmen. Het Leussinkbad heeft ook een succesvol project genaamd "School van de Week". Kortom, er is genoeg te beleven in het Leussinkbad.

Wil je weten wat Leussinkbad verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Leussinkbad of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Leussinkbad? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leussinkbad het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Leussinkbad reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Leussinkbad

Bezoekers bekeken ook