Lidl

Lidl is een Supermarkt gelegen aan Julianaweg 9 in Unknown.

Meer informatie over Lidl in Unknown

Er zijn verschillende aanbiedingen in de webshop, zoals shopruiming, Sinterklaascadeaus, herfstpannen, wintersportartikelen, wellness-artikelen, regenmode en verlichting. Er is ook een extra korting beschikbaar met Lidl Plus. Daarnaast is er een ligbed genaamd "Livarano home Ligbed Houston" dat wordt aangeboden als de deal van de dag. Verder zijn er folders van deze week en diverse merken zoals Parkside, Silvercrest, Crivit, Livarno home, Playtive, Livergy en Esmara. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen, acties en recepten. Er zijn verschillende contactmogelijkheden, service-informatie, betalingsmogelijkheden en leveringsopties. Tot slot kun je de Lidl app downloaden en de supermarkt volgen op social media.

Wil je weten wat Lidl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lidl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lidl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lidl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Lidl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lidl

Bezoekers bekeken ook