Lochem

Lochem is een Museum gelegen aan Walderstraat 15 in Unknown.

Meer informatie over Lochem in Unknown

Vrijheid is niet vanzelfsprekend en op 1 april 1945 werd Lochem bevrijd. Na een gevecht van 12 uur werd het eerste deel van Lochem ingenomen door de Britten, waarbij 11 slachtoffers vielen aan Britse zijde. Naast de bevrijding van Lochem wordt er in het Liberation Museum Lochem ook aandacht besteed aan het leven tijdens de oorlog in Lochem. In de permanente tentoonstelling "Lochem in de Tweede Wereldoorlog" wordt je meegenomen naar het leven tijdens de oorlog, vol verzet, verlies en gewoon proberen de dag door te komen. Het Liberation Museum Lochem richt zich vooral op de bevrijders van Lochem, wie ze waren, wat ze deden en wat er gebeurde in Lochem. Het museum is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Wil je weten wat Lochem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lochem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lochem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lochem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Lochem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lochem

Bezoekers bekeken ook