Lochemse Golf & Country Club De Graafschap

Lochemse Golf & Country Club De Graafschap is een Golfclub gelegen aan Sluitdijk 4 in Unknown.

Meer informatie over Lochemse Golf & Country Club De Graafschap in Unknown

De Lochemse Golfclub is een ledenclub met ongeveer 1.000 leden. Ze zetten zich in voor sportief en goed golfspel en creëren een gezellige en gastvrije sfeer waarin iedereen zich thuis voelt. Als gastspeler ben je ook welkom. Om te kunnen golfen, moet je een reservering maken via het reserveringssysteem van de club. Leden kunnen gebruik maken van de webapp om starttijden te reserveren, zich aan te melden voor hun starttijd, deel te nemen aan wedstrijden, scorekaarten in te zien en wedstrijdscores in te voeren. Ook kunnen ze hun persoonlijke NGF-pas gebruiken in de horeca. Gasten en greenfeespelers zijn ook welkom en kunnen zich aanmelden via de website. Voor beginners is er het Golfstart-programma, waarbij beginners meer tijd krijgen om te leren golfen en daarnaast ondersteuning krijgen om beter te worden en meer plezier te beleven aan de sport. Voor de evenementen van 2023 t/m 2024 wordt aangeraden om de evenementenlijst voorafgaand te raadplegen.

Wil je weten wat Lochemse Golf & Country Club De Graafschap verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lochemse Golf & Country Club De Graafschap of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lochemse Golf & Country Club De Graafschap? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lochemse Golf & Country Club De Graafschap het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Lochemse Golf & Country Club De Graafschap reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Lochemse Golf & Country Club De Graafschap

Bezoekers bekeken ook