Lochemse Hockey Club

Lochemse Hockey Club is een Hockeyclub gelegen aan Koopsdijk 1B in Unknown.

Meer informatie over Lochemse Hockey Club in Unknown

Een veilig gevoel op de club is belangrijk, daarom zijn er twee nieuwe vertrouwenspersonen bij de LHC: Corine van Iperen en... Er wordt een Algemene Leden Vergadering (ALV) georganiseerd op donderdag 16 november. De agenda is per mail verstuurd. Paul Benes wordt herdacht, hij was een enthousiaste speler van veteranen A. De scheidsrechters hebben nieuwe shirts gekregen, gesponsord door de eigenaar van HEMA Vorden, Eerbeek en Hengelo. Op zondag 12 november is er een Super Sunday, waarbij alle seniorenteams thuis spelen. Hockey is leuk en gezellig, dus iedereen is welkom om het een keer te proberen. Er is ook een Halloween feest op zaterdag 4 november en een Six-a-side toernooi staat gepland. Op zaterdag 9 september is er een Vinted-kraam op de club. In augustus is er een SportWays hockeykamp en het seizoen wordt afgesloten met een Thé Dansant.

Wil je weten wat Lochemse Hockey Club verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lochemse Hockey Club of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lochemse Hockey Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lochemse Hockey Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Lochemse Hockey Club reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lochemse Hockey Club

Bezoekers bekeken ook