Lochemse Kanovereniging "Njord"

Lochemse Kanovereniging "Njord" is een Kano- en kajakclub gelegen aan Hoeflingweg 4 in Unknown.

Meer informatie over Lochemse Kanovereniging "Njord" in Unknown

De tekst beschrijft verschillende kanotochten en activiteiten georganiseerd door de Lochemse Kanovereniging Njord. Er worden tochten georganiseerd op de Eem, de randmeren, de Berkel, de IJssel, de Gein en Gaasterplas, Naarden/Muiden en de Weerribben. Daarnaast wordt er een kanocursus aangeboden, waarin de basisvaardigheden van het kajakken worden onderwezen. Ook worden er open avonden gehouden waar geïnteresseerden informatie kunnen krijgen over de vereniging en de activiteiten die zij aanbieden.

Wil je weten wat Lochemse Kanovereniging "Njord" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lochemse Kanovereniging "Njord" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lochemse Kanovereniging "Njord"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lochemse Kanovereniging "Njord" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Lochemse Kanovereniging "Njord" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lochemse Kanovereniging “Njord”

Bezoekers bekeken ook