Loetje

Loetje is een Restaurant gelegen aan Hoofdstraat 26 in Unknown.

Meer informatie over Loetje in Unknown

Loetje Gorssel is een restaurant dat een nieuwe vegetarische optie heeft toegevoegd aan hun menu: Loetje's Biefstuk Bali 0.0. Deze biefstuk is gemaakt zonder vlees, maar heeft nog steeds de bekende Loetje smaak. Het restaurant is gevestigd in Gorssel en biedt ook banen en bijbanen aan. De openingstijden zijn van maandag tot en met zondag van 12:00 tot 22:30. Het is mogelijk om te reserveren, zowel binnen als op het terras, en ook voor groepen. Daarnaast is het mogelijk om evenementen of feesten te organiseren bij Loetje. Het restaurant houdt rekening met allergieën en dieetwensen en heeft verschillende opties beschikbaar. Ze serveren jus, maar het is niet duidelijk welke soort. Naast dineren is het ook mogelijk om te lunchen bij Loetje. Het restaurant accepteert kadobonnen en honden zijn welkom. Als je geïnteresseerd bent in een baan bij Loetje, kun je solliciteren via hun website.

Wil je weten wat Loetje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Loetje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Loetje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Loetje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Loetje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Loetje

Bezoekers bekeken ook