LOTS Eten & Drinken

LOTS Eten & Drinken is een Restaurant gelegen aan Oosterwal 27 in Unknown.

Meer informatie over LOTS Eten & Drinken in Unknown

LOTS Lochem is een gezellig restaurant in Lochem waar je terecht kunt voor heerlijke koffie, uitgebreide lunches en een fantastische Late Afternoon High Tea. Ze hebben een lunchkaart waar je zelf je lunch kunt samenstellen met 2 of 3 lunchgerechten. Voor het diner kun je kiezen uit vlees, vis of vegetarische gerechten van de a la carte menukaart. Daarnaast hebben ze ook speciale gerechten die leuk zijn om te delen met een groep. Lots Lochem is geopend op zondag en maandag vanaf 11.00 uur en op dinsdag t/m zaterdag vanaf 10.30 uur. Je kunt er ook terecht voor feestjes en reserveringen. Het restaurant is gevestigd op Oosterwal 27 in Lochem.

Wil je weten wat LOTS Eten & Drinken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LOTS Eten & Drinken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LOTS Eten & Drinken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LOTS Eten & Drinken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar LOTS Eten & Drinken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LOTS Eten & Drinken

Bezoekers bekeken ook