Louët Keuken & Interieur

Louët Keuken & Interieur is een Keukenwinkel gelegen aan Kwinkweerd 139 in Unknown.

Meer informatie over Louët Keuken & Interieur in Unknown

Louët Keuken & Interieur is een familiebedrijf in Lochem dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van maatwerk keukens, interieurs en meubels. Ze hebben een eigen visie op wonen en gebruiken hoogwaardige materialen om bijzondere projecten te realiseren. Met een team van ontwerpers en ambachtslieden werken ze aan prachtige projecten met oog voor elk detail. Ze begeleiden zowel nationale als internationale projecten met passie en aandacht. Louët ontwerpt al meer dan 20 jaar maatwerk keukens en ziet de keuken als het middelpunt van het huis. Ze begrijpen dat elke persoon andere eisen en behoeften heeft en ontwerpen de keuken op maat. Daarnaast hebben ze ruime ervaring met het ontwerpen en produceren van interieurs, van woonkamers tot inloopkasten. De Louët Collection bestaat uit eigentijdse meubelen en ze kunnen ook meubelen en accessoires op maat ontwerpen en vervaardigen voor zowel bedrijven als particulieren. Hun showroom, studio en fabriek bevinden zich in Lochem en ze werken met liefde en aandacht aan hun projecten.

Wil je weten wat Louët Keuken & Interieur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Louët Keuken & Interieur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Louët Keuken & Interieur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Louët Keuken & Interieur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Louët Keuken & Interieur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Louët Keuken & Interieur

Bezoekers bekeken ook