Lu Lin

Lu Lin is een Aziatisch restaurant gelegen aan Oude Lochemseweg 4 in Unknown.

Meer informatie over Lu Lin in Unknown

Lu Lin is een restaurant in Exel, gelegen in een groene omgeving. Na een wandel- of fietstocht door de omgeving kun je hier genieten van Oosterse gerechten. Het restaurant is normaal gesproken geopend op dinsdag van 16.00 tot 21.30 uur, woensdag en donderdag van 14.00 tot 21.30 uur, en vrijdag tot zondag vanaf 12.00 tot 22.00 uur. Op maandag is het gesloten. Het menu bestaat uit zowel Nederlandse gerechten voor lunch en tussendoortjes, als Oosterse gerechten voor het diner. Het restaurant is gevestigd in de voormalige maalderij van Exel en wordt gerund door Rick, Sophie en hun team. Voor updates van de menukaart kun je de Facebookpagina volgen.

Wil je weten wat Lu Lin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lu Lin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lu Lin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lu Lin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Lu Lin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lu Lin

Bezoekers bekeken ook