M.B.G. Meijer huisartsenpraktijk

M.B.G. Meijer huisartsenpraktijk is een Huisarts gelegen aan Markt 7 in Unknown.

Meer informatie over M.B.G. Meijer huisartsenpraktijk in Unknown

Alle huisartspraktijken in de kern Lochem zitten vol en nemen geen nieuwe patiënten meer aan. Er wordt gezocht naar een langetermijnoplossing, maar tot die tijd geldt er een noodregeling. Nieuwe bewoners kunnen zich telefonisch aanmelden bij een praktijk naar keuze en worden op een wachtlijst geplaatst. De assistente geeft een indicatie van de wachttijd. Het is mogelijk om bij meerdere praktijken op de wachtlijst te staan. Het is niet toegestaan om over te stappen naar een andere huisartsenpraktijk. Er zijn uitzonderingen voor pasgeborenen en gezinsherenigingen. Voor spoedeisende huisartsenzorg kan men tijdens kantoortijden terecht bij de Spoedlijn Huisartsen Lochem en buiten kantoortijden en in het weekend bij de Spoedpost Huisartsenzorg in Zutphen. Deze spoedpost is alleen bedoeld voor medische klachten die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag.

Wil je weten wat M.B.G. Meijer huisartsenpraktijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van M.B.G. Meijer huisartsenpraktijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij M.B.G. Meijer huisartsenpraktijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je M.B.G. Meijer huisartsenpraktijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar M.B.G. Meijer huisartsenpraktijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. M.B.G. Meijer huisartsenpraktijk

Bezoekers bekeken ook