Magnatron

Magnatron is een IT-consultancy gelegen aan Kapperallee 44 in Unknown.

Meer informatie over Magnatron in Unknown

Myndr is een systeem waarmee je internet kunt filteren en afsluiten, en het wordt gebruikt in scholen. Het systeem bestaat uit een fysieke schakelaar die aan de muur hangt en een filter die is geïnstalleerd op de laptops van de leerlingen. De schakelaar heeft vijf standen, waarbij elke stand een andere mate van internettoegang biedt. De leerkracht kan eenvoudig de gewenste stand instellen door aan de schakelaar te draaien. Het systeem zorgt ervoor dat leerlingen zonder afleiding online kunnen werken en blokkeert standaard advertenties, porno, phishing-websites en malware. Zelfs buiten het klaslokaal blijft de filter luisteren naar de schakelaar. Myndr helpt leerkrachten om grip te krijgen op internetgebruik in de klas en zorgt voor meer taakgerichtheid en effectiviteit. Het systeem wordt ook gebruikt om online gamen te voorkomen. Myndr werkt samen met partners om gezond internetgebruik in scholen te bevorderen.

Wil je weten wat Magnatron verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Magnatron of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Magnatron? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Magnatron het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Magnatron reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Magnatron

Bezoekers bekeken ook