Mepal

Mepal is een Fabrikant gelegen aan Aalsvoort 101 in Unknown.

Meer informatie over Mepal in Unknown

Mepal is een bedrijf dat slimme en doordachte producten aanbiedt om het leven gemakkelijker en zorgelozer te maken. Ze hebben bijvoorbeeld lekvrije yoghurtbekers, lunchboxen met bentobakjes, pop-up drinkflessen en isoleerbekers. Mepal vertelt graag hoe ze dit alles duurzaam mogelijk maken. Het bedrijf is er voor iedereen en klanten waarderen hun producten gemiddeld met een hoge waardering. Ze bieden ook een nieuwsbrief aan om als eerste op de hoogte te zijn van acties en nieuwe producten, en zijn actief op sociale media met inspiratie, video's en leuke acties. Mepal heeft ook een klantenservice en zakelijke mogelijkheden.

Wil je weten wat Mepal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mepal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mepal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mepal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Mepal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mepal

Bezoekers bekeken ook