Met Verve

Met Verve is een Schilder gelegen aan Molenbelt 61 in Unknown.

Meer informatie over Met Verve in Unknown

Verf heeft zowel een esthetische als een beschermende functie. In het verleden werd verf voornamelijk gebruikt om de beschaving en religie vast te leggen, zoals prehistorische grotschilderingen en schilderingen in grafkamers en kerken. Oude verven bestonden voornamelijk uit aardpigmenten gemengd met bindmiddelen zoals was, vet, eiwit en melk. In de 16e eeuw werd verf voor het eerst gebruikt om hout te beschermen. Door de ontwikkeling van nieuwe grondstoffen en de opkomst van de chemische industrie zijn er tegenwoordig veel verschillende verfproducten beschikbaar. Het is daarom belangrijk dat het schilderwerk goed wordt uitgevoerd om de ondergrond te beschermen en te verfraaien. Bij Met Verve streven ze ernaar om schilderwerk te leveren dat voldoet aan deze doelstelling. Jan Corporaal, een Meesterschilder met jarenlange ervaring, staat garant voor kwaliteit in zowel technisch als esthetisch opzicht. Bij Met Verve kunt u terecht voor schilderwerk, verftechnisch advies en historisch kleurgebruik.

Wil je weten wat Met Verve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Met Verve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Met Verve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Met Verve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Met Verve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Met Verve

Bezoekers bekeken ook