Museum MORE

Museum MORE is een Museum gelegen aan Hoofdstraat 28 in Unknown.

Meer informatie over Museum MORE in Unknown

Museum MORE is het grootste museum voor modern realisme in Nederland, met twee adembenemende musea in de Achterhoek: Museum MORE in Gorssel en Museum MORE | Kasteel Ruurlo. Het museum organiseert ook speciale activiteiten voor kinderen tijdens de herfstvakantie. In het museum kunnen kinderen realistische kunst bekijken. Een van de kunstenaars die tentoongesteld wordt, is Jan Wittenberg, wiens kenmerkende stillevens een gecentreerde compositie hebben met een tweedeling in de achtergrond en vaak een wit voorwerp op een witte ondergrond. Het museum biedt ook een nieuwsbrief aan waarop mensen zich kunnen abonneren om op de hoogte te blijven van nieuwe tentoonstellingen en prijsvragen. Bezoekers van het museum zijn erg tevreden en prijzen de faciliteiten, exposities en vriendelijk personeel. Men kan ook de andere locatie van Museum MORE bezoeken en er zijn verschillende activiteiten te doen en dingen te zien.

Wil je weten wat Museum MORE verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Museum MORE of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Museum MORE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Museum MORE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Museum MORE reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Museum MORE

Bezoekers bekeken ook