Museum STAAL in Almen

Museum STAAL in Almen is een Museum gelegen aan Dorpsstraat 39 in Unknown.

Meer informatie over Museum STAAL in Almen in Unknown

In Museum STAAL kun je als bezoeker het landschap, de geschiedenis en de cultuur van de Achterhoek ervaren. Het museum verbindt het verleden en heden op een verrassende manier. Op dit moment is de tentoonstelling "BOMEN OVER BOMEN" te zien, waarbij je de bomen kunt bekijken in het museumbos. Daarnaast zijn er ook andere tentoonstellingen en activiteiten in het museum, zoals de Muzieksalon, Wildenborch, Romantiek, Stamboom, Gedichten en Liefde voor de Achterhoek. Gasten laten positieve reacties achter in het gastenboek en het museum heeft ook nieuws over wandelen met een boswachter, een lezing over houten beelden en een excursie naar een stoomhoutzagerij. Het museum is te vinden in Almen en je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief, vriend worden of vrijwilliger worden. Daarnaast kun je het museum volgen op Facebook en is doneren mogelijk.

Wil je weten wat Museum STAAL in Almen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Museum STAAL in Almen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Museum STAAL in Almen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Museum STAAL in Almen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Museum STAAL in Almen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Museum STAAL in Almen

Bezoekers bekeken ook