Natuurdrogist Lochem

Natuurdrogist Lochem is een Drogisterij gelegen aan Markt 24 in Unknown.

Meer informatie over Natuurdrogist Lochem in Unknown

Bij Natuurdrogist Lochem kun je terecht voor geneesmiddelen, voedingssupplementen, lichaamsverzorging, reform, homeopathie, thee en cosmetica. Ze hebben nu een nieuwe deodorant genaamd WILD en tijdens de Alka ontzuringsweken van 18 september t/m 8 oktober krijg je 20% korting op alle Alka producten. Het is belangrijk om je alvast voor te bereiden op het najaar door extra vitamine D, vitamine C en zink in te nemen. Natuurdrogist Lochem heeft een eigen lijn voedingssupplementen en kan je ook adviseren over andere geschikte supplementen. Verder hebben ze nu ook natuurlijke zepen en shampoobars uit Zutphen in hun assortiment, gemaakt door Rienke en Ilse. De zepen zijn op natuurlijke basis en vrij van palmolie. Je kunt de collectie bekijken in de winkel. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 17.30 uur, op zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur en op maandag en zondag zijn ze gesloten.

Wil je weten wat Natuurdrogist Lochem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Natuurdrogist Lochem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Natuurdrogist Lochem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Natuurdrogist Lochem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Natuurdrogist Lochem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Natuurdrogist Lochem

Bezoekers bekeken ook