NewFix.nl

NewFix.nl is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Gymnastieklaan 8 in Unknown.

Meer informatie over NewFix.nl in Unknown

NewFix.nl Eefde is gespecialiseerd in het oplossen van computerproblemen op verschillende besturingssystemen, zoals Apple MacOS, IOS, Linux en Windows. Ze kunnen helpen bij het oplossen van problemen zoals een trage computer of een slechte internetverbinding. Daarnaast bieden ze ook hulp bij het kiezen van een nieuwe computer, tablet of mobiel, waarbij ze onafhankelijk advies geven en de scherpste prijs of meer service kunnen bieden. Ze bieden ook specifieke hulp voor Apple-apparaten, zoals Macbooks, iPads, iPhones en Apple Watches. Daarnaast hebben ze een aanbieding voor het schoonmaken en controleren van een Windows-laptop voor €45,- en bieden ze gratis upgrades aan naar Windows 11 voor oudere versies van Windows. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je weten wat NewFix.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van NewFix.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij NewFix.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NewFix.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar NewFix.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. NewFix.nl

Bezoekers bekeken ook