Nijha B.V.

Nijha B.V. is een Sportartikelenwinkel gelegen aan Hanzeweg 2 in Unknown.

Meer informatie over Nijha B.V. in Unknown

Nijha is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van beweegruimtes en het leveren van speel- en sporttoestellen. Ze hebben bijna 100 jaar ervaring en streven ernaar om mensen hun hele leven lang in beweging te houden. Ze bieden inspiratie en materiaal voor verschillende doelgroepen, zoals basisscholen, wijken, sportaccommodaties, voortgezet onderwijs en zorginstellingen. Nijha heeft ook populaire producten, zoals de Move cube en markeerhoedjes, die beschikbaar zijn in verschillende varianten. Het bedrijf heeft een missie om bewegen toegankelijk te maken voor iedereen en biedt totaaloplossingen voor het realiseren van beweegruimtes. Met hun expertise en vakmanschap zijn ze marktleider in Nederland. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon, WhatsApp of e-mail.

Wil je weten wat Nijha B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nijha B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nijha B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nijha B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Nijha B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nijha B.V.

Bezoekers bekeken ook