Ontmoetingskerk Eefde

Ontmoetingskerk Eefde is een Protestantse kerk gelegen aan Schurinklaan 1 in Unknown.

Meer informatie over Ontmoetingskerk Eefde in Unknown

De website van de Protestantse Gemeente in Eefde heet ons hartelijk welkom en nodigt iedereen uit om deel te nemen aan hun open en verbindende kerkgemeenschap. Op de website vind je informatie over wie zij zijn, welke activiteiten er zijn, het laatste nieuws, en ook details over de georganiseerde kerkdiensten. Daarnaast is er een gespreksgroep gepland waarin het boek 'Het Boek van Vreugde' besproken zal worden. Deze bijeenkomsten zullen plaatsvinden in de Goedhartkamer van de Ontmoetingskerk, elke maand van 10 tot 12 uur. De eerste bijeenkomst is gepland op 25 oktober 2023 en aanmelding kan bij ds. D. van Doorn.

Wil je weten wat Ontmoetingskerk Eefde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ontmoetingskerk Eefde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ontmoetingskerk Eefde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ontmoetingskerk Eefde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Ontmoetingskerk Eefde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ontmoetingskerk Eefde

Bezoekers bekeken ook